Еда Едже в любовна афера с италиански шеф готвач?

Името на Еда Едже бе замесено в любовна афера с известен италиански готвач. Отговарят ли на истината твърденията за актрисата, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 20.00 часа в "Опасно изкушение" (Yasak Elma) по БТВ?

През последните няколко дни в медийното пространство в Турция бе разпространена информация за нововъзникнала връзка между 31-годишната Еда и шеф готвачът Данило Занна. Той е известен в Турция както с актьорските си изяви, така и като част от журито на тамошното издание на кулинарното състезание "Master Chef". Любопитно е, че преди пет години - през 2016-а, Едже и Занна се снимаха заедно в игрален филм. Наистина ли обаче помежду им е пламнала любов?


Екранната Йълдъз от "Опасно изкушение" опроверга изтеклата по неин адрес информация. При това - доста ядосана и не си спестявайки цветни критики към журналистите, разпространили фалшивата новина. Еда Едже има връзка с баскетболиста Буурахан Тунджер. Данило Занна пък през последните девет години бе женен за Тууче Демирбилек, с която обаче скоро ще се разведе.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.