Октай Кайнарджа в нов сериал на ATV

Октай Кайнарджа
е едно от лицата на турската телевизия ATV през последните шест години. Изключително популярният актьор оглавяваше хитовата криминална драма "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz), която завърши с отворен финал след 6 сезона и поне за момента не се планира да бъде продължена. Изглежда обаче, че скоро той ще зарадва почитателите си, макар и с участие в друг проект, отново на честотите на оранжевия канал...

56-годишният Октай, въплъщавал се в образа на Хъзър Чакърбейли в "EDHO" от 2015-а до 2021-а година, е получил предложение от вътрешното продуцентство на телевизия ATV да се снима в неин нов сериал. Кайнарджа все още не е подписал окончателно споразумение, но приближени до него издават, че гледа топло на евентуалния нов проект с негово участие. Като дългогодишен кадър на ATV, каналът е започнал предварително изплащане на седмичния хонорар на Октай Кайнарджа с клаузата през това време актьорът да не разглежда други предложения за професионални ангажименти. 

Ако (или когато) Октай Кайнарджа се споразумее с ATV, ще започне и работа по началото на новия му сериал. Чийто режисьор, отсега е известно, ще бъде отново Онур Тан, с когото актьорът работи и по "Мафия"-та. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.