"Турски награди 2021": най-добрият злодей за годината е Челеби от "Пламъци"

Здравейте, приятели! Петък е, 19 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към десетата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър злодей от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият злодей от сериал за 2021 г. е Челеби от драмата "Пламъци" (Alev Alev)! За отрицателния герой на Джем Бендер своя вот дадоха 30.67% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Джансу от "Опасно изкушение" (Yasak Elma). Героинята на Нилпери Шахинкая събира подкрепа от 24.00%.
С бронз трета финишира злодейката Джана, превъплъщавана от Ханде Атаизи, от драмата "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız), за която през изминалата една седмица гласуваха 13.33%. 

Да научим и останалите резултати! На четвърто място застава Илкер от "Невинност" (Masumiyet) с 12.00%. Пета е Бехидже от "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) с 10.67%. Зайед от "Разузнаване" (Teşkilat) заема шеста позиция с 9.33%. И последен седми е Ахмет от "Изкупление" (Kefaret) с 0%.


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ЕДИНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБРА ДРАМА НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - "ЧОВЕКЪТ ОТ ВАРОСИЯ" (MARAŞLI), "СЪРДЕЧНА РАНА" (KALP YARASI), "ВСИЧКО ЗА БРАКА" (EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY), "НЕВИННОСТ" (MASUMİYET), "ПЛАМЪЦИ" (ALEV ALEV), "МОМИЧЕТО НА ПРОЗОРЕЦА" (CAMDAKİ KIZ), "ПОСЛЕДНО ЛЯТО" (SON YAZ), "ЧАКАХ ТЕ ДЪЛГО" (SENİ ÇOK BEKLEDİM), "БРАТЯТА МИ" (KARDEŞLERİM), "ИЗКУПЛЕНИЕ" (KEFARET), "РАЗУЗНАВАНЕ" (TEŞKİLAT) И "СЪД" (YARGI), КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 26 НОЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.