"Турски награди 2021": най-добрата музика от сериал за годината е на Мустафа Гюзел от "Любов, логика, отмъщение"

Здравейте, приятели! Петък е, 12 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към деветата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра музика от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега! 

Най-добрата музика от сериал за 2021 г. е тази на Мустафа Гюзел от "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam)! За саундтрака от най-гледания летен сериал за годината своя вот дадоха 27.16% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Тойгар Ъшъклъ за работата му по музиката от "Островна приказка" (Ada Masalı). Композиторът на Ay Yapım от 18.62%.
С бронз трети финишира Алп Йениер, написал саундтрака на драмата "Братята ми" (Kardeşlerim), за когото през изминалата една седмица гласуваха 12.35%.

Ето и останалите резултати: на четвърто място застава Атакан Ългаздаа с музиката от "Разузнаване" (Teşkilat) с 11.11%. Батухан Фърат от "Сърдечна рана" (Kalp Yarası) заема петата позиция с 8.64%. Шести е Джем Йоет от "Неверният" (Sadakatsız) с 6.17%. За работата си по саундтрака от "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) Фърат Юкселир е на седмо място с 4.94% заедно с Атакан Ългаздаа от "Човекът от Варосия" (Maraşlı). Осмата позиция е за Аслъ Демирер от "Игра на късмет" (Baht Oyunu) с 3.70%. Туна Хизметли от "Последно лято" (Son Yaz) е девети с 2.47%. Последни са Уур Атеш от "Изкупление" (Kefaret) и Енгин Арслан от "Планина от сърца" (Gönül Dağı) с по 0%. 


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ЗЛОДЕЙ ОТ СЕРИАЛ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ ОТРИЦАТЕЛНИ ГЕРОИ - ДЖАНСУ (НИЛПЕРИ ШАХИНКАЯ) ОТ "ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ" (YASAK ELMA), ИЛКЕР (СЕРКАЙ ТЮТЮНДЖЮ) ОТ "НЕВИННОСТ" (MASUMİYET), БЕХИДЖЕ (ЕСРА ДЕРМАНДЖЪОУЛУ) ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA), ДЖАНА (ХАНДЕ АТАИЗИ) ОТ "МОМИЧЕТО НА ПРОЗОРЕЦА" (CAMDAKİ KIZ), ЧЕЛЕБИ (ДЖЕМ БЕНДЕР) ОТ "ПЛАМЪЦИ" (ALEV ALEV), ЗАЙЕД (МЕХМЕТ УСТА) ОТ "РАЗУЗНАВАНЕ" (TEŞKİLAT), АХМЕТ (ЮРДАЕР ОКУР) ОТ "ИЗКУПЛЕНИЕ" (KEFARET), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 19 НОЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.