"Турски награди 2021": най-добрата драма за годината е "Съд" (Yargı)

ноември 26, 2021
Здравейте, приятели! Петък е, 26 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към единадесетата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра драма. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 150 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрата турска драма за 2020 г. е "Съд" (Yargı)! За хита, излъчващ се всяка неделна вечер по KanalD, своя вот дадоха 21.71% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız). За драмата, ротиралща се всеки четвъртък по KanalD, гласуваха 20.16%. 
С бронз трета финишира драмата "Братята ми" (Kardeşlerim) на ATV, за която през изминалата една седмица гласуваха 14.73%. 

Ето какви са и останалите резултати! На четвърто място се класира "Разузнаване" (Teşkilat) с 10.85%. Пети e "Сърдечна рана" (Kalp Yarası) с 6.20%. На шеста позиция поставихте "Последно лято" (Son Yaz), "Всичко за брака" (Evlilik Hakkında Her Şey) и "Човекът от Варосия" (Maraşlı) с по 5.43%. "Пламъци" (Alev Alev) е на седмо място с 3.88%. Осми е "Чаках те дълго" (Seni Çok Bekledim) с 3.10%. На девета позиция поставихте "Невинност" (Masumiyet) с 2.33%. И последен десети е "Изкупление" (Kefaret) с 0.78%. 


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ДВАНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБРА АКТРИСА НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - АЛИНА БОЗ ОТ "ЧОВЕКЪТ ОТ ВАРОСИЯ" (MARAŞLI), ТУБА БЮЮКЮСТЮН ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), ЯМУР ТАНРЪСЕВСИН ОТ "СЪРДЕЧНА РАНА" (KALP YARASI), ГЬОКЧЕ БАХАДЪР ОТ "ВСИЧКО ЗА БРАКА" (EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY), АЙЧА АЙШИН ТУРАН ОТ "ОСТРОВНА ПРИКАЗКА" (ADA MASALI), ДЖЕМРЕ БАЙСЕЛ ОТ "ИГРА НА КЪСМЕТ" (BAHT OYUNU), ИЛАЙДА АЛИШАН ОТ "НЕВИННОСТ" (MASUMİYET), БУРДЖУ БИРИДЖИК ОТ "МОМИЧЕТО НА ПРОЗОРЕЦА" (CAMDAKİ KIZ), ДЕМЕТ ЕВГАР ОТ "ПЛАМЪЦИ" (ALEV ALEV), БУРДЖУ ЙОЗБЕРК ОТ "ЛЮБОВ, ЛОГИКА, ОТМЪЩЕНИЕ" (AŞK MANTIK İNTİKAM), ХАФСАНУР САНДЖАКТУТАН ОТ "ПОСЛЕДНО ЛЯТО" (SON YAZ), БУРЧИН ТЕРЗИОУЛУ ОТ "ЛЪЖЕЦ" (YALANCI), ДЕНИЗ БАЙСАЛ ОТ "РАЗУЗНАВАНЕ" (TEŞKİLAT), ПЪНАР ДЕНИЗ ОТ "СЪД" (YARGI), НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ ОТ "ИЗКУПЛЕНИЕ" (KEFARET), ИРЕМ ХЕЛВАДЖЪОУЛУ ОТ "ОСНОВЕН ПРОБЕМ" (BAŞ BELASI), КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 3 ДЕКЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.