"Турски награди 2021": най-добрият интернет-сериал за годината е "Любов 101"

Здравейте, приятели! Петък е, 5 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към осмата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър интернет-сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият интернет-сериал за 2021 г. е "Любов 101" (Aşk 101)! За младежката драма на Netflix своя вот дадоха цели 55.56% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха "Фатма" (Fatma). Драмата на Netflix с Бурджу Бириджик събира подкрепа от 13.89%.
С бронз трети финишира "50 кв. м." (50 m2) на Netflix с Енгин Йозтюрк и Айбюке Пусат, за който през изминалата една седмица гласуваха 9.72%.

Да научим и останалите резултати! На четвърто място застава "Линията, която ни разделя" (Bizi Ayıran Çizgi) с 8.33%. Пети е "Йешилчам" (Yeşilçam) със 6.94%, шести е "Безвластната" (Hükümsüz) с 4.17%, седми е "Обичаните заподозрени" (Olağan Şüpheliler) с 1.39%, а последен осми е "Шереф бей" (Şeref Bey) с 0%.


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ДЕВЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБРА МУЗИКА ОТ СЕРИАЛ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ КОМПОЗИТОРИ - АТАКАН ЪЛГАЗДАА ОТ "ЧОВЕКЪТ ОТ ВАРОСИЯ" (MARAŞLI), БАТУХАН ФЪРАТ ОТ "СЪРДЕЧНА РАНА" (KALP YARASI), ТОЙГАР ЪШЪКЛЪ ОТ "ОСТРОВНА ПРИКАЗКА" (ADA MASALI), АСЛЪ ДЕМИРЕР ОТ "ИГРА НА КЪСМЕТ" (BAHT OYUNU), ДЖЕМ ЙОЕТ ОТ "НЕВЕРНИЯТ" (SADAKATSIZ), ФЪРАТ ЮКСЕЛИР ОТ "МОМИЧЕТО НА ПРОЗОРЕЦА" (CAMDAKİ KIZ), МУСТАФА ГЮЗЕЛ ОТ "ЛЮБОВ, ЛОГИКА, ОТМЪЩЕНИЕ" (AŞK MANTIK İNTİKAM), ТУНА ХИЗМЕТЛИ ОТ "ПОСЛЕДНО ЛЯТО" (SON YAZ), ЕНГИН АРСЛАН ОТ "ПЛАНИНА ОТ СЪРЦА" (GÖNÜL DAĞI), АЛП ЙЕНИЕР ОТ "БРАТЯТА МИ" (KARDEŞLERİM), УУР АТЕШ ОТ "ИЗКУПЛЕНИЕ" (KEFARET), АТАКАН ЪЛГАЗДАА ОТ "РАЗУЗНАВАНЕ" (TEŞKİLAT), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 12 НОЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.