Джемре Байсел претърпя операция

Джемре Байсел претърпя операция
. Вчера една от най-популярните и коментирани млади актриси в Турция за последната година сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка от болнично легло. Какво е състоянието ѝ?


22-годишната Джемре разкри, че се е оперирала. Състоянието ѝ е добро и в момента тя се възстановява. Все още не е известна причината, наложила интервенцията ѝ. Байсел сподели с почитателите си в социалната мрежа следните думи: "Мое голямо семейство, преди няколко дни претърпях операция. Вероятно сте го усетили, защото получих много въпроси относно здравето си. Добре съм. Спасих се от нещо, с което трябваше да живея през последната една година. От тук насетне ме очаква дълга почивка. Известно време ще си остана у дома, за да си върна предишното здраве. Благодаря на всички за хубавите пожелания, поздравявам ви!".


Неотлъчно до Джемре Байсел преди и след операцията е бил Айтач Шашмаз - нейният екранен партньор в скоро приключилата лятна романтична комедия "Игра на късмет" (Baht Oyunu). Тяхната любов от екрана е прераснала в реалността, както стана известно наскоро. С пожелание за бързо оздравяване! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.