Толгахан Сайъшман се завръща на екран

Толгахан Сайъшман
ще изненада милионите си фенове по света с нова роля! Популярният с ролите си в сериалите "Сезони на любовта" (Lale Devri), "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem) и "Черната перла" (Siyah İnci) актьор този път застава на снимачната площадка на игрален филм. При това - продуциран от самия него!

39-годишният Толгахан предстои да оглави нова кино-лента с работно заглавие "Без огледало" (Aynasız). Тя ще бъде продуцирана от самия него и продуцентската му компания Han Medya Yapım, работила до съвсем скоро по заснемането на интернет-сериала "Лимит" (Limit). Снимките на "Без огледало", в който Сайъшман ще се изяви едновременно като продуцент и актьор, пред и зад камера, започват в края на настоящия месец октомври. Филмът ще бъде в жанр "романтична комедия", като дава заявка да впечатли аудиторията с внушителни екшън сцени. В тях участие ще вземат 9-ма от най-добрите каскадьори на Южна Корея, идващи с режисьора си в Турция. "Aynasız" ще се завърти по кината през новата 2022-а година, като снимките му ще се състоят в Истанбул, Мармарис и Анталия. 

Напомняме, че последната актьорска изява на Толгахан Сайъшман бе в провалилата се драма от есента на 2020 г. "Дума на честта" (Şeref Sözü). Разочарован от нейния неуспех, актьорът даде заявка, че няма да се снима в телевизионни продукции в близко бъдеще. За сметка на това ще наблегне на изяви в интернет и на голям екран. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.