Какво е здравословното състояние на Джанан Ергюдер?

Какво е състоянието на Джанан Ергюдер
, която по-рано през април тази година бе диагностицирана с тежката диагноза "рак на гърдата"? Преди няколко дни популярната актриса от сериалите "Златната клетка" (Bıçak Sırtı), "1001 нощ" (Binbir Gece) и "Войната на розите" (Güllerin Savaşı) бе забелязана от репортери на излизане от клиника в истанбулския квартал Нишанташъ. Какво сподели тя пред тях относно лечението си?


44-годишната Джанан обяви, че цикълът на лечението ѝ с химио- и радиотерапия е завършил и че в момента се възстановява. Ергюдер добави, че все още не може да каже със сигурност дали е напълно излекувана, тъй като на всеки 6 месеца ще прави контролни прегледи за развитието на болестта. Уверявайки, че за момента се чувства добре, Ергюдер сподели още, че най-голяма подкрепа по време на лечението си е получила от съпруга си Кенан Едже. "Правя усилия да се върна обратно към нормалния живот. Но на всеки половин година ще се изследвам. Това е процес, който не свършва толкова лесно и бързо, а трябва да бъде контролиран", бяха думите на актрисата.

Напомняме, че последната изява на Джанан Ергюдер преди диагностицирането ѝ с рак на гърдата бе в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara), чийто екип обаче напусна преждевременно именно поради здравословния си проблем. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.