Високо признание за "Пропаст" от Южна Корея

"Пропаст" (Çukur)
е един от най-успешните сериали, излъчвани в Турция през последните четири години. Криминалната драма, продължила четири сезона, се ротираше в периода октомври 2017-юни 2021 г. по ShowTV, не слизайки от първите места по гледаемост в понеделник вечерите. Дори и след финала ѝ обаче за нея продължава да се говори, при това - по целия свят.

"Пропаст" бе отличен със специалната награда на журито на наскоро провелите се Награди за международна драма в южнокорейската столица Сеул. "Çukur", който по света се разпространява под интернационалното заглавие "The Pit", успя да се пребори с 238 други продукции от общо 41 държави


Представителите от екипа на сериала, поканени да получат лично статуетките си - изпълнителят на главната роля Арас Булут Ийнемли и режисьорът му Синан Йозтюрк, не успяха да заминат за Южна Корея заради усложняващата се ситуация, свързана с коронавируса. Въпреки това те засненеха видео с благодарствени слова от името на целия екип на "Пропаст" към Наградите за международна драма в Сеул.

Напомняме, че през годините същото отличие от престижната южнокорейска класация получиха турските драми "Езел" (Ezel) и "Черна любов" (Kara Sevda)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.