Дават на съд Бурак Йозчивит

Скандал на снимачната площадка на "Основателя Осман" (Kuruluş Osman)
. Четирима служители от техническия екип, стоящ зад реализацията на историческата драма, са подали общ съдеден иск срещу изпълнителя на главната мъжка роля в нея - Бурак Йозчивит. Защо?

Срещу 36-годишния Бурак, познат на българските зрители с ролите си в "Малки тайни" (Küçük Sırlar), "Великолепният век" (Mühteşem Yüzyıl), "Чучулигата" (Çalıkuşu) и "Черна любов" (Kara Sevda), е заведено дело за обида и накърняване достойнството. Четирима работници зад камера са станали жертва на лошия нрав на Йозчивит, обидни и неприлични квалификации от негова страна към тях. Те не приемат извинението, че актьорът със световна слава се е отнасял неуважително спрямо тях под влиянието на големия стрес, под който работи. 

От своя страна, Бурак Йозчивит излезе със следното изявление в своя защита: "Вярно е, че обстановката на снимачната площадка е много напрегната и всички сме стресирани, но от устата ми никога не е излязла обида или псувня. Всеки, който ме познава, знае, че не съм такъв човек". Решение по казуса много скоро се очаква да вземе съдът. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.