Аслъхан Малбора от "Навсякъде ти" с нова роля

Звезда от "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) се завръща на екран! Аслъхан Малбора, станала популярна с ролята си на Айда в хитовата романтична комедия от 2019 г., предстои да оглави нов интернет-сериал

26-годишната Аслъхан предстои да оглави новото заглавие "Впечатляващ" (Etkileyici), което ще се излъчва на дигиталната платформа за развлекателно съдържание в Турция Gain. В него тя ще си партнира със своя колега актьор Бертан Аслани. Режисьор на интернет-сериала ще бъде Ханде Тюркел, а сценаристи - Мурат Кепез и Зейнеп Кочак. 

"Впечатляващ" ще разкаже историята на избраната за инфлуенсърка на годината Лейля (Аслъхан Малбора) и известният футболист Емре (Бертан Аслани). Двамата ще преживеят страсна нощ, след която обаче ще се окажат мишена на стрелите в безмилостните социални мрежи, превръщайки се в обект на линч. С ключови роли ще видим още Назлъ Тосуноулу ("Опасни улици" и "Любов от втори опит"), Алптекин Серденгечти, Мелис Йозчимен, Илкер Къзмаз ("Забраненият плод"), Левент Джан, Мехметджан Минджинйозлю, Серап Матяш и Мухаррем Байрак. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.