"Турски награди 2021": най-добрата екранна двойка за годината е Есра-Озан от "Любов, логика, отмъщение"

Здравейте, приятели! Петък е, 8 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към четвъртата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра екранна двойка от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 150 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрата екранна двойка за 2021 г. е Есра-Озан от най-гледания летен сериал за годината "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam) на FOX. За героите, играни от Бурджу Йозберк и Илхан Шен, своя вот дадоха 24.49% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Пойраз-Хазиран от романтичната комедия "Островна приказка" (Ada Masalı) на StarTV. Двойката сребърен медалист, пресъздавана от Алп Навруз и Айча Айшин Туран, събира подкрепа от 19.05%.
С бронз трета финишира екранната двойка Ферит-Айше от драмата "Сърдечна рана" (Kalp Yarası) на ATV, за която през изминалата една седмица гласуваха 14.97.

Ето какви са и останалите резултати! На четвърто място поставихте Джелял и Махур от "Човекът от Варосия" (Maraşlı) с 10.20%. Петата позиция е заета от Сердар и Зехра от "Разузнаване" (Teşkilat) с 9.52%. Шести са Мави и Санджар от "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) с 5.44%, седми са Асие и Дорук от "Братята ми" (Kardeşlerim) с 4.08%. Осми са Акгюн и Ямур от "Последно лято" (Son Yaz) с 3.40%, девети са Бора и Ада от "Игра на късмет" (Baht Oyunu) с 2.72%, десети са Налян и Седат от "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) с 2.04%, единадесети са Зейнеп и Синан от "Изкупление" (Kefaret) с 1.36%, дванадесети са Нева и Алп от "Нашата тана" (İkimizin Sırrı), Ипек и Шахин от "Основен проблем" (Baş Belası), Али и Халиде от "Повреда" (Arıza) и Берели и Айше от "Едно време в Кипър" (Bir Zamanlar Kıbrıs) с по 0.68%. Последни тринадесети с по 0% са Танер и Дилек от "Планина от сърца" (Gönül Dağı), Дживан и Шимал от "Случайна любов" (Kazara Aşk) и Инджи и Хан от "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı). 


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ПЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР ВЕТЕРАН НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ГЮНЕШ ХАЯТ ОТ "ЧОВЕКЪТ ОТ ВАРОСИЯ" (MARAŞLI), ЕРДАЛ ЙОЗЯДЖЪЛАР ОТ "ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ" (YASAK ELMA), ШЕНАЙ ГЮРЛЕР ОТ "СЪРДЕЧНА РАНА" (KALP YARASI), МЕТИН ДЖОШКУН ОТ "БЛОКЪТ НА НЕВИННИТЕ" (MASUMLAR APARTMANI), БЕДИА ЕНЕР ОТ "ОСТРОВНА ПРИКАЗКА" (ADA MASALI), АЛТАН ЕРКЕКЛИ ОТ "ИГРА НА КЪСМЕТ" (BAHT OYUNU), БУРАК СЕРГЕН ОТ "НЕВЕРНИЯТ" (SADAKATSIZ), НАЗАН КЕСАЛ ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA), ТАМЕР ЛЕВЕНТ ОТ "МОМИЧЕТО НА ПРОЗОРЕЦА" (CAMDAKİ KIZ), ДЕМЕТ АКБАА ОТ "СКОРПИОН" (AKREP), ГЮНАЙ КАРАДЖАОУЛУ ОТ "ЛЮБОВ, ЛОГИКА, ОТМЪЩЕНИЕ" (AŞK MANTIK İNTİKAM), БИННУР КАЯ ОТ "ЧЕРВЕНА СТАЯ" (KIRMIZI ODA), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 15 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.