"Турски награди 2021": най-добрият поддържащ актьор за годината е Бурак Йорук

Здравейте, приятели! Петък е, 22 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към шестата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър поддържащ актьор от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият поддържащ актьор от сериал за 2021 г. е Бурак Йорук от романтичната комедия "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam) на FOX. За екранния Чънар своя вот дадоха 22.22% от всички, включили се в гласуването. 
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Али Атай от драмата "Последно лято" (Son Yaz) на FOX. С героя си Селим той събира подкрепа от 14.44%.
С бронз трети финишира Беркер Гювен от "Пламъци" (Alev Alev) на ShowTV, за чийто герой Искендер през изминалата една седмица гласуваха 13.33%.

Да научим и останалите резултати! На четвърто място застава Фуркан Палалъ от "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) с 12.22%. Пети e Дорук Атакул от "Братята ми" (Kardeşlerim) с 10.00%. Шести е Сайгън Сойсал от "Човекът от Варосия" (Maraşlı) с 8.89%, седми са Идрис Неби Ташкан от "Игра на късмет" (Baht Oyunu) и Топрак Джан Адъгюзел от "Сърдечна рана" (Kalp Yarası) с по 5.56%, осми е Фатих Артман от "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) с 3.33% и последни девети са Дженгиз Менгироулу от "Нашата тайна" (İkimizin Sırrı) и Рами Нарин от "Островна приказка" (Ada Masalı) с по 2.22%. 


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ СЕДМАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБРА ПОДДЪРЖАЩА АКТРИСА НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - МЕРВЕ ЧАЪРАН ОТ "СЪРДЕЧНА РАНА" (KALP YARASI), МЕРВЕ ДИЗДАР ОТ "БЛОКЪТ НА НЕВИННИТЕ" (MASUMLAR APARTMANI), АСЛЪ СЮМЕН ОТ "ИГРА НА КЪСМЕТ" (BAHT OYUNU), БЕРИЛ ПОЗАМ ОТ "ОСТРОВНА ПРИКАЗКА" (ADA MASALI), ЙЕЛИЗ КУВАНДЖЪ ОТ "НЕВЕРНИЯТ" (SADAKATSIZ), СЕЛМА ЕРГЕЧ ОТ "МОМИЧЕТО НА ПРОЗОРЕЦА" (CAMDAKİ KIZ), ХАНДЕ СОРАЛ ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA), ДИЛЯН ЧИЧЕК ДЕНИЗ ОТ "ПЛАМЪЦИ" (ALEV ALEV), ФУНДА ЕРИЙТ ОТ "ПОСЛЕДНО ЛЯТО" (SON YAZ), МЕРИЧ АРАЛ ОТ "ЧЕРВЕНА СТАЯ" (KIRMIZI ODA), МЕЛИСА ДЬОНГЕЛ ОТ "ЛЮБОВ, ЛОГИКА, ОТМЪЩЕНИЕ" (AŞK MANTIK İNTİKAM), СУ БУРДЖУ ЯЗГЪ ДЖОШКУН ОТ "БРАТЯТА МИ" (KARDEŞLERİM) И ЕЗГИ ШЕНЛЕР ОТ "РАЗУЗНАВАНЕ" (TEŞKİLAT)
, КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 29 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.