"Турски награди 2021": най-добрият актьор ветеран за годината е Гюнай Караджаоулу

Здравейте, приятели! Петък е, 15 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към петата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър актьор ветеран от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият актьор ветеран от сериал за 2021 г. е Гюнай Караджаоулу от романтичната комедия "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam) на FOX. За нея своя вот дадоха 25.00% от всички, включили се в гласуването. 
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Тамер Левент от психологическата драма "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) на KanalD. Той събира подкрепа от 20.45%.
С бронз трета финишира Шенай Гюрлер от лятната драма "Сърдечна рана" (Kalp Yarası) на ATV, за която през изминалата една седмица гласуваха 11.36%.

Да научим и останалите резултати! На четвърто място застава Гюнеш Хаят от "Човекът от Варосия" (Maraşlı) с 10.23%. Пети са Бурак Серген от "Неверният" (Sadakatsız) и Ердал Йозяджълар от "Опасно изкушение" (Yasak Elma) с по 7.95%. Шести са Биннур Кая от "Червена стая" (Kırmızı Oda) и Назан Кесал от "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) на ATV с по 6.82%, седми са Алтан Еркекли от "Игра на късмет" (Baht Oyunu), Бедиа Ерен от "Островна приказка" (Ada Masalı) и Метин Джошкун от "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı) с по 1.14% и последна е Демет Акбаа от "Скорпион" (Akrep) с 0%. 


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ШЕСТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ПОДДЪРЖАЩ АКТЬОР НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - САЙГЪН СОЙСАЛ ОТ "ЧОВЕКЪТ ОТ ВАРОСИЯ" (MARAŞLI), ТОПРАК ДЖАН АДЪГЮЗЕЛ ОТ "СЪРДЕЧНА РАНА" (KALP YARASI), ИДРИС НЕБИ ТАШКАН ОТ "ИГРА НА КЪСМЕТ" (BAHT OYUNU), РАМИ НАРИН ОТ "ОСТРОВНА ПРИКАЗКА" (ADA MASALI), ФУРКАН ПАЛАЛЪ ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA), БЕРКЕР ГЮВЕН ОТ "ПЛАМЪЦИ" (ALEV ALEV), АЛИ АТАЙ ОТ "ПОСЛЕДНО ЛЯТО" (SON YAZ), БУРАК ЙОРУК ОТ "ЛЮБОВ, ЛОГИКА, ОТМЪЩЕНИЕ" (AŞK MANTIK İNTİKAM), ДОРУК АТАКУЛ ОТ "БРАТЯТА МИ" (KARDEŞLERİM), ДЖЕНГИЗ МЕНГИРОУЛУ ОТ "НАШАТА ТАЙНА" (İKİMİZİN SIRRI) И ФАТИХ АРТМАН ОТ "ТЪРСИ МЕНИДЖЪРА МИ" (MENAJERİMİ ARA), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 22 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.