Ахсен Ероулу, Мелис Сезен и Джемре Байсел са изгряващите звезди на "Златна пеперуда 2021"

Известни са изгряващите звезди на тазгодишните награди "Златна пеперуда" (Altın Kelebek) в Турция! По традиция, три млади актриси в южната ни съседка получиха призове за добре свършената работа през изминалата година. Кои са те?

Отличени като изгряващи звезди от най-престижната и важна телевизионна, кино и музикална класация в южната ни съседка са Ахсен Ероулу ("Майка", "Завинаги" и "Черна птица"), Мелис Сезен ("Черната перла") и Джемре Байсел. Трите ще бъдат удостоени със статуетки на церемонията по награждаване на "Златна пеперуда 2021", която ще се проведе през декември месец. 

Трите млади актриси, добили широка популярност в Турция през последната една година, заслужиха престижното признание с ролите си, съответно - на 26-годишната Ахсен в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara); на 24-годишната Мелис в "Неверният" (Sadakatsız); и на 22-годишната Джемре в "Игра на късмет" (Baht Oyunu)

1 коментар:

Unknown каза...

Най-много наградата заслужава Ахсен Ероулу. Тя направи забележителна роля в "Позвънете на моя мениджър. Играта й беше естествена и непринудена, без всякакви пози и претенции. От друга страна, сериалът беше базиран на френската поредица "10 %" (което за първи път се изписва в началото на всяка серия) и турските сценаристи не успяха много да развалят динамиката. Ахсен не е типична красавица, лицето й е изпъстрено с лунички, косата й е рижаво-къдрава, но с излъчването си на невинност и доброта, прави героинята си правдива.
Що се отнася до Джемре Байсел, тя не е на същото ниво. Сериалът "Игра на късмет" започна ударно и имаше високи рейтинги, но много бързо сценаристите направиха от него негледаем продукт. Играта на Джемре се характеризира с безкрайни лицеви изкривявания, щуране насам-натам, но тя е много симпатична, направо красавица и с това печели сърцата на зрителите.

Предоставено от Blogger.