"Турски награди 2021": най-добрата телевизия за годината е FOX

октомври 01, 2021
Здравейте, приятели! Петък е, 1 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към третата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра турска телевизия. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Като най-добра турска телевизия читателите на СЕРИАЛИ в България посочват FOX! За канала, излъчващ хитове като "Опасно изкушение" (Yasak Elma), "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), "Доктор чудо" (Mucize Doktor) и "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam), гласуваха 46.91%.
На второ място застава ATV. За телевизията, по която се ротират "Човекът от Варосия" (Maraşlı), "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) и "Вятърничав" (Hercai), своя вот дадоха 17.28%.
Трета с бронз завършва KanalD, излъчваща "Игра на късмет" (Baht Oyunu), "Неверният" (Sadakatsız), "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) и "Опасни улици" (Arka Sokaklar), която събира 12.35% от Вашия вот.

На четвърто място се нарежда ShowTV със 11.11%, на пето - TRT1 с 6.17%, на шесто - StarTV с 4.94%, и на последно седмо - TV8 с 1.23%.


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ЧЕТВЪРТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБРА ЕКРАННА ДВОЙКА ОТ СЕРИАЛ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ДЖЕЛЯЛ И МАХУР ОТ "ЧОВЕКЪТ ОТ ВАРОСИЯ" (MARAŞLI), МАВИ И САНДЖАР ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), ФЕРИТ И АЙШЕ ОТ "СЪРДЕЧНА РАНА" (KALP YARASI), ИНДЖИ И ХАН ОТ "БЛОКЪТ НА НЕВИННИТЕ" (MASUMLAR APARTMANI), БОРА И АДА ОТ "ИГРА НА КЪСМЕТ" (BAHT OYUNU), ПОЙРАЗ И ХАЗИРАН ОТ "ОСТРОВНА ПРИКАЗКА" (ADA MASALI), НАЛЯН И СЕДАТ ОТ "МОМИЧЕТО НА ПРОЗОРЕЦА" (CAMDAKİ KIZ), ДЖИВАН И ШИМАЛ ОТ "СЛУЧАЙНА ЛЮБОВ" (KAZARA AŞK), БЕРЕЛИ И АЙШЕ ОТ "ЕДНО ВРЕМЕ В КИПЪР" (BİR ZAMANLAR KIBRIS), ЕСРА И ОЗАН ОТ "ЛЮБОВ, ЛОГИКА, ОТМЪЩЕНИЕ" (AŞK MANTIK İNTİKAM), АКГЮН И ЯМУР ОТ "ПОСЛЕДНО ЛЯТО" (SON YAZ), АСИЕ И ДОРУК ОТ "БРАТЯТА МИ" (KARDEŞLERİM), ТАНЕР И ДИЛЕК ОТ "ПЛАНИНА ОТ СЪРЦА" (GÖNÜL DAĞI), АЛИ И ХАЛИДЕ ОТ "ПОВРЕДА" (ARIZA), ЗЕЙНЕП И СИНАН ОТ "ИЗКУПЛЕНИЕ" (KEFARET), ИПЕК И ШАХИН ОТ "ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ" (BAŞ BELASI), НЕВА И АЛП ОТ "НАШАТА ТАЙНА" (İKİMİZİN SIRRI) И СЕРДАР И ЗЕХРА ОТ "РАЗУЗНАВАНЕ" (TEŞKİLAT), КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 8 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.