Чаатай Улусой в нов телевизионен сериал

Чаатай Улусой се завръща
на телевизионния екран в Турция след петгодишно отсъствие! Световноизвестният турски актьор, познат у нас с ролите си в "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum), "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Вътрешен човек" (İçerde), ще изненада феновете си с изява в нов телевизионен сериал.

31-годишният Чаатай предстои да оглави новия сериал "Рибарче" (Yalı Çapkını), чиято премиера предстои през новия телевизионен сезон 2021-2022 г. в Турция по канал TV8. Улусой е подписал договор с компанията, заставаща зад реализацията на проекта - OGM Pictures, снимала по-рано за същата телевизия хитове като "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) и "Червена стая" (Kırmızı Oda). 

Новината за завръщането на Чаатай Улусой на телевизионния екран в южната ни съседка зарадва милионите му фенове, но и породи въпросът с коя актриса той ще си партнира в новия си сериал "Рибарче". По последна информация преговори да оглавят проекта с главна женска роля се водят с две актриси - Неслихан Атагюл ("Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов") и Йозге Гюрел ("Сезонът на черешите" и "Горчиво и сладко"). Следете ни за повече актуална информация! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.