Дилара Аксюек стана жертва на тормоз в социалните мрежи

Звезда от "Завинаги" (İstanbullu Gelin) стана жертва на тормоз в социалните мрежи! Дилара Аксюек, въплъщавала се в образа на Ипек в хитовата семейна драма, излъчвала се до миналата година с голям успех в България, заведе дело срещу свой настоятелен интернет-обожател, преминал границите на допустимото...

34-годишната Дилара, снимала се за последно в лятната полицейска комедия "Основен проблем" (Baş Belası), наскоро е получила съобщения от свой почитател в социалната мрежа Instagram, в които той ѝ се обяснява в любов и настоява тя да му даде шанс. След като Аксюек не отговорила на призивите му, той започнал да става все по-настоятелен и дори нападателен. Чашата преляла, когато въпросният мъж се явил лично пред актрисата, докато тя пиела кафе в близко до дома си заведение, разкривайки ѝ самоличността си. Обзета от паника, красавицата се обадила в полицията, която задържала лицето на име Мехмет А. При проведения полицейски разпит то е заявило, че не е имало лоши намерения, а е било водено в действието си от любовта си към Дилара Аксюек. От своя страна, тя е завела иск срещу него с молба към съда за издаване на ограничителна заповед.

Освен от "Завинаги", Дилара Аксюек е известна у нас още от "Милост" (Merhamet) и "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem), а в Турция - и от "Повреда" (Arıza)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.