Озан Долунай се завръща на екран

Озан Долунай
се завръща на екран! Един от най-известните турски актьори, спечелил тазгодишния сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2021 г., ще изненада многомилионните си фенове с нова роля. При това - партнирайки си с не по-малко популярни от себе си звезди...


31-годишният Озан ще вземе участие в новия сериал с участието на Хазал Кая и Буура Гюлсой в главните роли, за който информирахме по-рано миналата седмица. Долунай е подписал договор за участие в "Невъзможно" (İmkansız) с продуцентската компания, реализараща го - Med Yapım. Именно на "Невъзможно" бе сменено заглавието на сериала, обявен първоначално като "Оазис" (Oazis). В интернет-пространството вече изтече и първият общ кадър на Хазал, Буура и Озан от снимачната площадка. 

Напомняме, че последната актьорска изява на Озан Долунай, познат на българските зрители с ролите си в драмите "Висше общество" (Yüksek Sosyete) и "Безмилостен град" (Zalim İstanbul), бе в интернет-сериала с Хазал Субашъ "Линията, която ни разделя" (Bizi Ayıran Çizgi)

1 коментар:

Анонимен каза...

Здравейте турският хит екшьн сериал



Малки убисттва с 2 сезона



Изльчен по бтв






Повторение сезон 1 от този понеделник




И ще се изльчва всяка вечер





Без сьботите и неделите от



20 и 30 часа по канала на турски хит



Сериали дизи

Предоставено от Blogger.