Ирем Хелваджъоулу се раздели с приятеля си

Ирем Хелваджъоулу се раздели с приятеля си!
Една от най-известните турски актриси, позната в България с ролите си в сериалите "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları) и "Стая 309" (№: 309), наскоро посрещна в дома си екипа на лайф-стайл предаване на турската ShowTV. В изявата си тя разкри, че е сложила край на връзката си с досегашния си партньор.


31-годишната Ирем, снимала се за последно в лятната полицейска комедия "Основен проблем" (Baş Belası), сподели, че преди три седмици се е разделила с приятеля си Есер Алп. Хелваджъоулу изтъкна, че сърцето ѝ вече е празно, като не пожела да разкрие повече подробности за раздялата си. 


По време на заснетата обиколка из дома на Ирем Хелваджъоулу впечатление направи отделен кът в библиотеката ѝ с нейни снимки с всичките ѝ бивши екранни партньори в сериали. Единствена липсаща бе рамка с Йозджан Дениз, с когото актрисата си партнира по-рано тази година в провалилата се драма "Чаках те дълго" (Seni Çok Bekledim). На въпроса защо няма своя снимка с него, Ирем отговори: "С някои хора само се познаваме. Не можем да сме приятели с всекиго". 

Колкото до това има ли пластични корекции по лицето си, каквито предположения по неин адрес често изтичат в медийното пространство в Турция, Ирем отговори с "не", но уточни, че през определен период от време си слага ботокс

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.