Йойкю Карайел, Айча Бингьол и Илайда Алишан в "Червена стая"

Един от най-гледаните сериали в Турция през изминалата година "Червена стая" (Kırmızı Oda) се готви за ударното си завръщане на екран! Новият втори сезон на психологическата драма на TV8 отсега привлича внимание към себе си с обновения си актьорски състав. Кои изключително популярни актриси предстои да гледаме в новите ѝ епизоди?

Към екипа на хита, който, изглежда, отново ще щурмува петъчните вечери в турския телевизионен ефир, се присъединяват - Йойкю Карайел ("Север-Юг" и "Великолепният век: Кьосем"), Айча Бингьол ("Времето лети" и "Семейни тайни"), Илайда Алишан ("Научи ме да обичам") и Гюнеш Хаят ("Част от мен", "Твоят мой живот" и "Вятърничав"). Те са подписали договори за участия в "Червена стая" с продуцентската компания, стояща зад реализацията на сериала - OGM Pictures

Последните изяви на четирите популярни актриси бяха, както следва - на 31-годишната Йойкю в интернет-сериала "Друго си е" (Bir Başkadır); на 46-годишната Айча в "Братовчеди" (Kardeş Çocukları); на 25-годишната Илайда в "Невинност" (Masumiyet); и на 57-годишната Гюнеш - в "Човекът от Варосия" (Maraşlı). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.