Нови силни попълнения в каста на "Мафията не може да управлява света"

"Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)
се готви за грандиозното си завръщане на екран в Турция със забележителен 7-ми сезон. Подновяването на криминалната драма тази есен ще бъде още по-специално, тъй като ще съвпадне с излъчването на нейния юбилеен епизод №200

Сериалът феномен предстои да се завърти с нови епизоди през предстоящия месец октомври, излъчвайки се, по традиция, всяка вторник вечер в ефира на турската ATV. Към актьорския ѝ състав с началото на седмия ѝ сезон ще се присъединят две от най-големите имена в турското кино - Уур Юджел ("Любов извън закона", "Любов и наказание" и "Вътрешен човек") и Левент Юлген ("Любов под наем" и "Черна птица"). 


Друг актьор ветеран, снимал се през последните три години с ключова роля в "Мафията не може да управлява света" - Хюсеин Авни Данял, пък напуска екипа. Последните сцени с негово участие ще бъдат излъчени в първия за седми сезон епизод №200. Напомняме, че отскоро той се снима в новия сериал на KanalD "Съд" (Yargı). 


Междувременно в пълно затъмнение е информацията около продължаването участието на Озан Акбаба в "EDHO". По-рано информирахме, че той ще напусне екипа на сериала в началото на новия му 7-ми сезон, но впоследствие бяха дадени нееднозначни сведения, че всъщност е възможно и да продължи да се снима в него. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.