Всичко за новия сериал "Един от нас"

"Един от нас" (İçimizden Beri)
направи премиерата си в Турция на 12 септември. Романтичната комедия, главните роли в която изпълняват Йозге Яъз и Бора Аккаш, ще се излъчва всяка неделна вечер след 20.00 часа в prime-time-а на турската ShowTV. Всичко, което трябва да знаете за нея, намирате в настоящия материал.

Süreç Film е продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Един от нас". Режисьор и сценарист е Ерсой Гюлер, работил през годините по едни от най-успешните романтични комедии в Турция - "Любов от втори опит" (Aşk Yeniden), "Новата булка" (Yeni Gelin) и "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı). 

Освен Йозге Яъз ("Обещание") и Бора Аккаш, в "İçimizden Biri" участие взимат още Мустафа Авкъран ("Листопад" и "Север-Юг"), Дерия Алабора, Ренан Билек ("Времето лети"), Асуман Дабак ("Горчива любов"), Бениан Дьонмез, Бурак Сатъбол, Дениз Дженгиз, Джерен Каракоч ("Прости ми"), Корхан Хердуран, Фарук Акгьорен, Озан Джан Ийт, Метин Чанак, Ирем Тунджер, Пелин Шюкрюоулу, Нил Кълънчоулу, Хира Нур Ейигюн и други. 

Адам (Бора Аккаш) е син на ирландския свещеник Уилям (Ренан Билек), преместил се да живее в турския курортен град Мармарис преди много години със съпругата си, впечатлен от местните природа и хора. Макар и в мюсюлманска страна, семейството запазва християнската си вяра. Адам работи като изследовател в местния университет, където се запознава с туркинята Авва (Йозге Яъз), в която се влюбва от пръв поглед. Любовта му е споделена и от нейна страна, но пред двамата влюбени стои проблем - семействата им, които са коренно различни едно от друго и изповядват различни религии. Бащата на Хавва - Хюнкяр (Мустафа Авкъран), от малка я подготвя за акадамична кариера на професор, а в плановете му поне дотогава не е задомяването ѝ. Хавва и Адам не издържат и се женят тайно, но разкривайки своята връзка на семействата си, животът им се обърква още повече. За да накарат близките си да приемат любовта им, двамата изпадат в коя от коя по-нелепи, забавни и странни ситуации.

ВИЖТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ КЪМ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.