Забранена любов на сета на "Опасно изкушение" доведе до уволнение

Криза на сета на "Опасно изкушение" (Yasak Elma)
! Един от режисьорите на хитовата драма, излъчваща се всеки делничен ден от 20.00 часа в България по БТВ, е бил спипан от папараци в опасна близост с една от актрисите с ключови роли в нея. Забранената любов между тях доведе до дисциплинарното уволнение на режисьора...


Оулджан Ерен Акай
, работил до момента заедно с Едже Ердек Кочоулу по режисурата на сериала, преди няколко дни е бил забелязан в компанията на Шафак Пекдемир, снимала се в "Опасно изкушение" до края на предния му четвърти сезон. Двамата са демонстрирали повече от приятелски отношения в заведение в истанбулския квартал Джихангир. На излизане от бара Оулджан Ерен Акай, който е пред развод, е отговорил грубо на пресрещналите го с въпроси журналисти, очевидно - притеснен от хващането му в крачка с Шафак Пекдемир. 


Непосредствено след медийния скандал продуцентите на "Опасно изкушение" от компания MF Yapım са взели решение да отстранят от работа режисьора Оулджан Ерен Акай по дисциплинарни причини. Именно поради неговото уволняване не са били заснети планирани сцени от новия епизод на драмата. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.