Несрин Джавадзаде с главна роля в "Три куруша"

Несрин Джавадзаде с нова роля!
Една от най-разпознаваемите и екстравагантни актриси в южната ни съседка, позната на българските зрители с ролите си в "Момичето с червения шал" (Al Yazmalım) и "Нашата история" (Bizim Hikaye), предстои да вземе участие в един от най-обещаващите нови сериали тази есен. Кой е той?

39-годишната Несрин наскоро е сключила договор с продуцентска компания Ay Yapım да се снима в най-новия ѝ сериал - "Три куруша" (Üç Kuruş). Както информирахме по-рано, криминалето ще се излъчва през новия телевизионен сезон 2021-2022 г. в понеделник вечерите по турската ShowTV, като главните роли ще изпълняват Ураз Кайгълароулу, Екин Коч, Ахмет Ръфат Шунгар и Ирем Сак. Ето, че най-новото попълнение в каста е именно Джавадзаде.

Напомняме, че за последно Несрин Джавадзаде се снима в хитовата драма "Опасно изкушение" (Yasak Elma), чийто екип напусна в края на четвъртия ѝ сезон. По ирония на съдбата или не, но новият сериал с нейно участие "Три куруша" предстои да се изправя в пряка битка за рейтинг именно с предишния ѝ в предстоящите понеделник вечери, а също дори и с този на годеника си Гьокхан Алкан, ротиращ се в понеделник - "Сърдечна рана" (Kalp Yarası). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.