Фарах Зейнеп Абдуллах оглавява биографичен филм

Фарах Зейнеп Абдуллах
отново ще се изяви и като актриса, и като певица! Звездата, демонстрирала по-рано певческите си способности във филма "Ако забравя, прошепни ми" (Unutursam Fısılda) и в сериала "Гюлизар" (Gülizar), предстои да оглави нова кино-лента, в която отново ще пее. Коя е тя?

32-годишната Фарах, позната на българските зрители с ролите си в драмите "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki), "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura) и "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem), ще участва в биографичния игрален филм "Берген" (Bergen), екранизиращ живота на една от най-известните и обичани турски певици през 20. век - Белгин Сарълмъшер. Напомняме, че началото снимките на кино-лентата бе няколкократно отменяно през последните две години заради пандемията от коронавирус, като именно неяснотата около реализацията му отказа актрисата, която трябваше да го оглави първоначално - Серенай Саръкая, от участието ѝ в него.

Екранен партньор на Фарах Зейнеп Абдуллах в "Берген" ще бъде не по-малко популярният ѝ колега Ердал Бешикчиоулу, снимал се за последно в провалилия се сериал от изминалата пролет "Къща от хартия" (Kağıt Ev). Той ще вдъхне живот на съпруга на Берген, превърнал се впоследствие в неин убиец - Халил Сербест. 

Напомняме, че последната изява на Фарах Зейнеп Абдуллах на малкия екран в Турция бе в първия сезон на психологическата драма "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.