Вилдан Атасевер е бременна

Вилдан Атасевер е бременна!
Една от най-известните турски актриси, която в България сме гледали в сериалите "Златната клетка" (Bıçak Sırtı), "Млечният път" (Samanyolu) и "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem), се омъжи за трети път преди няколко дни. Оказа се, че причината да сключи брак с новата си половинка е... очаквано от тях бебе!


40-годишната Вилдан мина под венчилото за трети път в живота си миналия четвъртък, 9 септември, в хотел в Истанбул. Сватбената ѝ церемония с музиканта Мехмет Ердем, който е с три години по-възрастен от нея, протече в тесен семеен и приятелски кръг без много шум. Малко след бракосъчетанието им в медийното пространство в южната ни съседка изтече благата вест за бременността на Атасевер, която е във втория си месец. Заради усложняващата се ситуация с пандемията от коронавирус, а и заради бременността, актрисата и новият ѝ съпруг няма да заминат на дълъг меден месец. 


Напомняме, че последната актьорска изява на Вилдан Атасевер бе в последния сезон на историческата драма "Абдюлхамид" (Payitaht Abdülhamid). Зад гърба си тя има два други брака - с Тайлян Кълънч (2001-2007 г.) и с Исмаил Хаджъоулу (2010-2015 г.). Да ѝ пожелаем дълго семейно щастие с новия ѝ съпруг Мехмет Ердем и лека бременност! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.