Бременна и ваксинирана, Айча Ертуран се зарази с коронавирус

Айча Ертуран се зарази с коронавирус, въпреки че е ваксинирана
! Популярната актриса, която е и бременна в петия месец, преди няколко дни е била диагностицирана с новия по-заразен Делта вариант на COVID-19. 


38-годишната Айча, позната на българските зрители с ролята си на Йелиз в социалната драма "Една жена" (Kadın), е установила, че е болна от коронавирус, малко след като си е поставила втора доза ваксина срещу заболяването. "Трябваше да си направя PCR-тест, преди да замина за чужбина. Същия ден в болницата получих и втората си ваксина срещу COVID-19. Но няколко часа след това получих обаждане от болницата, че пробата ми е положителна. Билетите, плановете за ваканция - всичко пропадна. Но нямам никакви симптоми. Ако не беше първата доза ваксина, може би щях да съм в болница", сподели Ертуран. И допълни: "По-важното е, че бебето ми е добре. Под наблюдението на лекаря ми сме. Но явно и дъщеря ми ще има антитела, още преди да се е родила". 

Напомняме, че за последно Айча Ертуран се снима във фентъзито "Нападател" (Akıncı). Тя е бременна от своя съпруг Оулджан Кърджа, за когото се омъжи още през 2014 г. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.