"Турски награди 2021": най-доброто дете актьор за годината е Мая Башол

Здравейте, приятели! Петък е, 24 септември, и е време да обявим резултатите от гласуването към втората категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добро дете актьор от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Като най-добро дете-актьор за 2021 г. мнозинството читатели на СЕРИАЛИ в България посочи Мая Башол! За малката актриса от романтичната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) гласуваха цели 39.42%. 
Второто място отредихте за Ебрар Демирбилек. Чаровницата, играела в "Татко е герой" (Kahraman Babam), събра 13.46% подкрепа.
С бронз финишира Алп Акар. С ролята си на малкия Али в драмата "Неверният" (Sadakatsız) той заема третото място в класацията с 11.54%. 

Ето и останалите резултати: на четвърто място с 8.56% застава Лавиня Юнлюер от "Изкупление" (Kefaret). Петата позиция заема Азра Аксу от "Игра на късмет" (Baht Oyunu) със 7.69%. Шеста е Айлин Акъпнар от "Братята ми" (Kardeşlerim) с 5.77%, седма е Ахсен Тюркйълмаз от "Нашата тайна" (İkimizin Sırrı) с 4.81%, осма е Кайра Орта от "Пламъци" (Alev Alev) с 3.85%, девета е Елиса Мюрвет от "Разузнаване" (Teşkilat) с 1.92% и последни десети са Арда Арман от "Последно лято" (Son Yaz), Ясемин Нил Юксел от "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı) и Мерт Атеш от "Човекът от Варосия" (Maraşlı) с по 0.96%. 
_________________________________________________________________________________


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ТРЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБРА ТУРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - KANALD, STARTV, FOX, ATV, SHOWTV, TRT1 И TV8, КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 1 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.