Исмаил Еге Шашмаз ще си партнира със Севда Ергинджи

Известен е новият екранен партньор на Севда Ергинджи! Изключително популярната турска актриса, която отскоро гледаме на българските телевизионни екрани в епизодите на драмата "Опасно изкушение" (Yasak Elma) всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ, ще се завърне в ефир тази есен в Турция. С кой свой известен колега ще си партнира?


Исмаил Еге Шашмаз
ще изпълни главната мъжка роля в новия сериал "Ръката на момиче" (El Kızı). Той е подписал договор за участие в него с продуценстката компания, заставаща зад реализацията му NTC Medya. Както информирахме по-рано, главната женска роля в него ще бъде поверена на Севда Ергинджи, като ще се завърти тази есен по турската FOX

27-годишният Исмаил Еге Шашмаз, оженил се наскоро, прави летящия си старт като актьор преди осем години в младежката драма "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken). В България е познат от "Любовта не разбира от думи" (Aşk Laftan Anlamaz). Последните му изяви в Турция бяха в "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) и "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu). Именно на снимачната площадка на втория той работи заедно с бъдещата си екранна партньорка в "Ръката на момиче" Севда Ергинджи. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.