Онур Бай в новия сезон на "Последно лято"

С изцяло обновен актьорски състав в ефир след месец предстои да се завърне "Последно лято" (Son Yaz)! В края на първия сезон на драмата каста ѝ напуснаха пет имена с ключови роли - Фунда Ерийт, Олгун Токер, Шебнем Дьонмез, Емре Карайел и Ердем Шанлъ. По-рано миналата седмица пък стана известно, че във втория ѝ сезон предстои да гледаме нови герои, в които ще се превъплътят известните Бирдже Акалай и Сарп Левендоулу. Кой е поредният известен актьор, който ще участва в новите епизоди на "Последно лято"?

Онур Бай е сключил договор за участие във втория сезон на "Son Yaz" с продуцентската компания, стояща зад реализацията му - O3 Medya. 25-годишният актьор, добил световна слава с изявата си в полицейския феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar), ще вдъхне живот на нов опонент на главния герой в драмата на FOX - Акгюн (Алперен Дуймаз). 


Напомняме, че Онур Бай напусна екипа на "Опасни улици" в края на последния му излъчен 15-ти сезон. По ирония на съдбата или не, занапред той ще се снима в конкурентен на предходния си сериал, тъй като и двата се излъчват в ден петък. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.