Елчин Сангу оглавява "Лъжецът и свещите"

Известен е новият сериал на Елчин Сангу!
Световноизвестната турска актриса, спечелила сърцата на милиони с ролята си на Дефне в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralık Aşk), ще се завърне на екран тази есен. 


35-годишната Елчин, позната у нас още с изявите си в "Една любовна история" (Bir Aşk Hikayesi), "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura) и "Ирония на съдбата" (Çarpışma), ще оглави новия сериал "Лъжецът и свещите" (Yalancı ve Mumları). Както информирахме по-рано, той ще се завърти тази есен по турската FOX, като с ключови роли в него предстои да гледаме още Джерен Морай, Феяз Думан, Шафак Пекдемир и Исмаил Демирджи. 

В "Лъжецът и свещите" Елчин Сангу, снимала се за последно в провалилата се романтична комедия от есента на 2020 г. "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde), ще се превъплъти в образа на психоложка и своеобразен разказвач на историята

Напомняме, че по-рано се спекулираше завръщането на Елчин Сангу на екран посредстом присъединяването ѝ към каста на петия сезон на "Опасно изкушение" (Yasak Elma). Ето обаче, че тази информация не бе потвърдена, а опровергана посредстом новината за участието ѝ в "Yalancı ve Mumları". 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.