Гонджа Вуслатери, Джемал Хюнал и Белчим Билгин в нов игрален филм

Джемал Хюнал написа сценарий за игрален филм!
Изключително популярният турски актьор, когото в България сме гледали в сериалите "Гордата Аси" (Asi) и "Твоят мой живот" (Paramparça), ще изненада многобройните си почитатели с ново амплоа. Той застава както зад, така и пред камерата на нова кино-лента. 

44-годишният Джемал, снимал се за последно в първия сезон на "Неверният" (Sadakatsız), е написал сценария за игралния филм "Сутрешни часове" (Sabah Saatleri). Освен като сценарист, Хюнал ще се изяви и като актьор в него. Известни са и екранните му партньорки - това са актрисите Гонджа Вуслатери ("Малки тайни" и "Майка") и Белчим Билгин. Филмът ще разкаже историята на една семейна двойка със 17-годишен брак, поглеждайки от една по-различна гледна точка на отношенията между мъжа и жената. Снимките на "Сутрешни часове" ще започнат през следващите седмици.

Напомняме, че последната телевизионна изява на 34-годишната Гонджа Вуслатери бе в провалилата се драма от 2018 г. "Опасната ми съпруга" (Tehlikeli Karım), а тази на 38-годишната Белчим Билгин - в медицинската драма "Хекимоулу" (Hekimoğlu)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.