Мурат Айген ще участва в петия сезон на "Опасно изкушение"

Ново силно попълнение в каста на "Опасно изкушение" (Yasak Elma)!
Драмата, излъчваща се отскоро в българския ефир всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ, предстои да се завърне в Турция с пети сезон след малко повече от месец. Кой известен актьор ще вземе участие в новите ѝ епизоди?


Мурат Айген
предстои да гледаме с ключова роля в петия сезон на "Опасно изкушение". Снимките му по план ще започнат на 1 септември, а премиерата ще се състои една-две седмици след това. 49-годишният актьор е подписал договор за участие в "Yasak Elma" с продуцентската ѝ компания MF Yapım. Така той отново ще работи с досегашните си работодатели, след като до по-рано тази година оглавяваше медицинската драма "Доктор чудо" (Mucize Doktor), ротираща се у нас по БТВ Лейди в момента. 

Мурат Айген е познат в България още с ролите си в хитови заглавия като "Кварталът на богатите" (Medcezir), "Приказка за Бодрум" (Bodrum Masalı) и "Завинаги" (İstanbullu Gelin). Напомняме, че към петия сезон на "Опасно изкушение" по-рано миналия месец се присъедини още едно силно име - актрисата Биран Дамла Йълмаз

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.