Ханде Ерчел в новия сезон на "Неверният"?

Бомба-трансфер! Една от най-известните турски актриси за последните шест години е много вероятно да се присъедини към каста на втория сезон на хитовата драма "Неверният" (Sadakatsız) само след месец! Коя е тя?

Упорита мълва, разпространила се в медийното пространство в южната ни съседка, гласи, че Ханде Ерчел ще вземе участие в новите епизоди на сериала, излъчвал се с голям успех досега в сряда вечерите по турския KanalD и оглавяван от Джансу Дере и Джанер Джиндорук. 27-годишната актриса, позната у нас от "Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла", води преговори да се снима в "Неверният" с продуцентите му от Med Yapım

Напомняме, че през последната една година Ханде Ерчел оглавява хитовата романтична комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), продължаваща и досега, чийто финал в 52-ри епизод предстои да се излъхчи в началото на септември. Снощи бе заснета последната сцена от последната ѝ серия. А дали екранната Еда няма да липсва дълго на феновете си и ще се включи в актьорския състав на "Sadakatsız" - предстои да разберем! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.