Кой е новият мъж до Бирдже Акалай?

Бирдже Акалай с нов мъж до себе си!
Изключително популярната турска актриса, позната с ролите си в заглавия като "Омъжени и яростни" (Evli ve Öfkeli), "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlıdır) и "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk), бе спипана от папараци в компанията на новата си половинка. 


37-годишната актриса, чиято последна изява на телевизионния екран в Турция бе от миналата 2020-а година в драмата "Вавилон" (Babil), изживява любовен романс с мъж на име Ердем Хамза. По професия той е архитект, като близки до новосформиралата се светска двойка издават, че връзката им продължава вече месец. Бирдже и Ердем бяха заснети в опасна близост в заведение в истанбулския квартал Асмалъмесджит преди няколко дни. На излизане от него обаче Акалай не пожела да отговори на въпросите на пресрещналите я репортери относно отношенията си с архитекта. 

Напомняме, че много скоро Бирдже Акалай ще изненада феновете си с нова роля, този път - в интернет-сериал. "Полетът на птицата" (Kuş Uçuşu), в който красавицата ще си партнира отново с Ибрахим Челиккол, предстои да направи международната си премиера по-късно тази година на Netflix

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.