Хюлия Авшар влиза в политиката

Хюлия Авшар влиза в политиката!
Една от най-големите звезди на турския шоу-бизнес се готви да се кандидатира за кметица. Актрисата, певица и телевизионна водеща е получила предложение лично от турския президент и председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието (AK Parti) - Реджеп Тайип Ердоан, да поеме управлението на един от важните турски градове. 


57-годишната Хюлия, позната в България с ролята си в историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem), с голяма вероятност ще се кандидатира на следващите местни избори в Турция. Тя ще бъде кандидат за кметския пост в град Айвалък, намиращ се в Западна Турция с излаз на Егейско море. Той е известна лятна туристическа дестинация, предпочитана през годините от самата му бъдеща кандидат-кметица Авшар, която притежава лятна вила там. След изтичането на информацията за срещата ѝ с AK Parti звездата направи следното изявление: "Все още нищо не е официално"


Напомняме, че последната телевизионна изява на Хюлия Авшар бе в провалилата се драма от пролетта на тази година "Невинност" (Masumiyet)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.