Бурчин Терзиоулу се завръща на екран

Бурчин Терзиоулу се завръща
на телевизионния екран в Турция след двугодишна отсъствие! Една от най-харесваните турски актриси предстои да оглави нов сериал тази есен. Кой е той и с кой други популярни имена ще си партнира в него, научавате в следващите редове. 


41-годишната Бурчин, позната в България с ролите си в "Езел" (Ezel) и "Милост" (Merhamet), ще изиграе главната женска роля в турската адаптация на известния американски сериал "Лъжецът" (Liar) - "Yalancı". Тя е подписала договор за участие в него с продуцентската компания, заставаща зад реализацията му - İşlem Film. Известен е и актьорът, който ще се превъплъти в главния мъжки персонаж - това е Салих Бадемджи ("Времето лети", "Любов под наем" и "Завинаги"). 


Режисьор на "Лъжецът" ще бъде Хюлия Гезер, известна с работата си по успешни заглавия като "Двор" (Avlu) и "Хекимоулу" (Hekimoğlu). Снимките предстои да започнат на 1 август. В основата на сюжетното развитие ще стоят учителка на гимназисти и хирург. Каналът, по който ще се излъчва, е ShowTV

Напомняме, че последната актьорска изява на Бурчин Терзиоулу бе в интернет-сериала на Exxen "Безвластната" (Hükümsüz). На телевизионен екран за последно тя се появи като гостуваща актриса в първите епизоди на "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) преди година. През есента на 2019-а година тя оглави провалилото се криминале "Куршум" (Kurşun)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.