Рокади в каста на "Мафията не може да управлява света"

Със седми сезон на есен предстои да се завърне един от най-гледаните сериали в Турция за последните години "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz). Зрителите ще бъдат изненадани от неочаквани раздели, но и нови имена в каста му. Кой напуска и кой се присъединява към актьорския състав?

Ще започнем с лошите новини, а именно - кой от актьорите с главна роля няма да вземе участие в новите епизоди на "Мафия"-та и напуска екипа. Това е Озан Акбаба, вдъхвал живот в продължение на шест сезона и 199 епизода на емблематичния персонаж Иляс Чакърбейли. Нов ангажимент на 39-годишния артист налага оттеглянето му от каста на култовото криминале на ATV. Неговият герой ще умре в първата за седми сезон и юбилейна серия №200. 

За сметка на раздялата с Озан Акбаба феновете на "EDHO" ще могат да се насладят на три други много популярни и обичани имена, договорили се да участват в новите епизоди на криминалната драма. С ключови роли в седмия сезон на феномена предстои да гледаме Йозгю Намал ("Милост"), Еркан Авджъ ("Справедливостта на Кара" и "Искрите на отмъщението") и Гюркан Уйгун ("Диво сърце" и "Сърцето на града"). Любопитно е, че с новата си екранна партньорка - Йозгю Намал, изпълнителнят на главната роля в "Мафията не може да управлява света" Октай Кайнарджа ще си партнира за втори път, след като преди повече от десет години двамата се снимаха заедно в "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi).

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.