Фахрие Евджен е новата екранна партньорка на Баръш Ардуч

Фахрие Евджен се завръща на екран след 4-годишно отсъствие от екран!
Турската актриса, добила световна популярност с ролите си в "Листопад" (Yaprak Dökümü) и "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura), ще изиграе главната женска роля в новия сезон на един от най-гледаните серали в южната ни съседка през изминалата година. Кой е той?


35-годишната Фахрие, снимала се за последно в провалилото се през пролетта на 2017-а година криминале "До смъртта" (Ölene Kadar), е подписала договор за участие в новия сезон на историческата драма "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu) с продуцентската му компания Akli Film. Така тя ще си партнира с не по-малко популярния си колега Баръш Ардуч, за чието присъединяване в каста на хита на TRT1 информирахме по-рано. 

Спекулациите за предстоящото участие на Евджен в "Голямото пробуждане" започнаха да циркулират, след като Instagram-профилът на компания Akli Film последва нейния. Само няколко дни след това дойде и официално потвърждение и от двете страни


Напомняме, че първият сезон на "Uyanış Büyük Selçuklu" завърши в края на месец май. Вторият ще започне през септември с изцяло обновен актьорски състав и скок във времето на сюжетното действие. Новите епизоди ще пресъздадат историята на султан Алп Арслан, в чийто образ ще се превъплъти Баръш Ардуч. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.