Ибрахим Челиккол в "Имало едно време в Чукурова"

Бомба-име в каста на новия сезон на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova)! След поредицата от ключови раздели в последния излъчен трети сезон на историческата драма на ATV - Уур Гюнеш, Вахиде Перчин, Мурат Юналмъш, Назан Кесал и Ханде Сорал, екипът ѝ е в усилено търсене на нови силни имена, които да запълнят липсите им. На кое се спряха?

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на тригодишния рейтинг-разбивач - Tims&B Productions, е отправила предложение за участие в новия му четвърти сезон на Ибрахим Челиккол! Актьорът, познат в България от "Ифет", "Черни планини" и "Милост", е пред подписване на договор и е много вероятно да играе главната мъжка роля в новите епизоди на "Имало едно време в Чукурова" на есен. 


Напомняме, че последната изява на 39-годишния актьор на телевизионния екран в Турция бе в психологическата драма "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir). По-късно тази година предстои да направи дебюта си на дигиталната сцена в новия интернет-сериал на Netflix "Полетът на птицата" (Kuş Uçuşu)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.