Тувана Тюркай и Йозгюрджан Чевик в новия сезон на "Кръг"

Полицейският сериал "Кръг" (Çember), излъчил първите си два сезона преди четири години - през 2017-а, се завръща с нови епизоди. Кои популярни актьори ще оглавят продължението на криминалето?

В главните роли в третия сезон на "Кръг" предстои да видим популярните в Турция имена Тувана Тюркай и Йозгюрджан Чевик. Те са подписали договори за участие в сериала с продуцентската му комапния ANS Productions. 30-годишната Тувана е позната в южната ни съседка с изявите си в "Черни пари и любов" (Kara Para Aşk) и "Опасно изкушение" (Yasak Elma), като за последно се снима в провала от пролетта на тази година "Къща от хартия" (Kağıt Ev). 37-годишният Йозгюрджан пък се прочу покрай главната си роля в поредицата от филми и сериал "Шевкат Йеримдар" (Şevkat Yerimdar). 


Кастът на третия сезон на "Çember" бива изцяло подновен. Напомняме, че в първите два в главните роли участваха Пелин Кастът Акил, Баръш Бааджъ, Олгун Токер, Анъл Алтан и Айлин Шаллъ. Телевизията, по която ще се излъчва, обаче остава същата - StarTV

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.