Всичко за новия сериал "Сърдечна рана" (Kalp Yarası)

Днес, 28 юни, в турския телевизионен ефир се завърта поредният нов летен сериал. "Сърдечна рана" (Kalp Yarası) ще се излъчва всяка понеделник вечер след 20.00 часа в prime-time-а на ATV. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в следващите редове. 

Зад реализацията на "Сърдечна рана" застава продуцентска компания Süreç Film с продуцент Али Гюндоуду. Режисьорският стол е зает от Йълдъз Хюлия Билбан, а сценарните - от Сема Али Ерол, Махир Ерол и Йозгюл Тюркюлер Акад

Главните роли в "Kalp Yarası" са поверени на Гьокхан Алкан, Ямур Танръсевсин, Мерве Чаъран ("Любовта не разбира от думи", "Божествено" и "Ирония на съдбата") и Топрак Джан Адъгюзел. Актьорският състав се допълва от Махир Гюнширай ("Ифет", "Дила", "Ягодова любов" и "Г-жа Фазилет и нейните дъщери"), Шенай Гюрлер ("Малки тайни" и "Вътрешен човек"), Мелтем Гюленч ("Слънчеви момичета"), Ръза Акън ("Памуковата принцеса", "Любов назаем" и "Млечният път"), Наил Кърмъзъгюл ("Опасни улици"), Йонджа Шахинбаш ("Имението с лозите", "Дила" и "Сега и завинаги"), Инанч Конукчу, Бурчин Абдуллах ("Пепел от рози" и "Дила"), Наз Сайънер, Мелих Чардак ("Една жена"), Зехра Йълмаз, Кемал Бурак Алпер и други. 

Ферит (Гьокхан Алкан) и Айше (Ямур Танръсевсин) произхождат от два рода в Антакия, враждуващи от поколения насам. Но чистата любов, която ще се зароди между двамата млади, ще се противопостави на голямата вражда. Ще бъде ли по-силна от нея и с какви препятствия ще се сблъска по пътя си? 

ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ВИЖТЕ ПО-ДОЛУ!















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.