Танер Йолмез в нов сериал на мястото на "Пропаст"

В понеделник, 7 юни, в ефира на турската ShowTV ще бъде излъчен големият финал на един от най-успешните сериали за последните четири години "Пропаст" (Çukur). Криминалето, написало история в четири сезона и 131 епизода, се следеше с голям интерес всяка понеделник вечер от октомври 2017-а година досега. След неговия финал се подготвя нов проект от създателите му на сходна тематика. Подробности около него четете в следващите редове.


"Три куруша" (Üç Kuruş)
е работното заглавие на сериала, подготвян за излъчване от продуцентска компания Ay Yapım по ShowTV в понеделник вечерите през новия телевизионен сезон 2021-2022 г. в Турция. Подобно на "Пропаст", това ще бъде мъжки сериал, в който главните роли ще изиграят трима популярни актьори. Първото име, което се спряга да участва в "Три куруша", е това на Танер Йолмез. Актьорът, познат в България от "Кварталът на богатите" (Medcezir) и доскоро снимал се в хитовата медицинска драма "Лекарят чудо" (Mucize Doktor), води преговори за участие в новия обещаващ проект. 34-годишният Танер гледа топло на отправеното му предложение, издават приближени до него. 


Сериал като "Пропаст" (Çukur), излъчвал се в продължение на четири сезона, трудно би бил заместен от друг. Не бива обаче да забравяме, че той стартира като своеобразен заместник на друго хитово криминале, заснето от същия екип и ротирало се по-рано в понеделник по ShowTV - "Вътрешен човек" (İçerde), което макар и излъчвало се далеч по-кратко - само един сезон, пожъна не по-малък успех. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.