Чаатай Улусой и Къванч Татлъту стават бизнес-партньори

Двамата най-известни и харесвани турски актьори - Чаатай Улусой и Къванч Татлъту, открай време се славят не само с ролите си в хитови сериали, но и със силното приятелство помежду си. Всяко лято двамата прекарват ваканциите си заедно, кръстосвайки турската ривиера с яхтите си и ловейки риба. Ето обаче, че е дошло времето дружбата им да прерасне в нещо по-голямо...


30-годишният Чаатай ("Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек") и 37-годишният Къванч ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг", "С Русия в сърцето", "Искрите на отмъщението" и "Ирония на съдбата") стават бизнес-партньори. Мега-звездите на турското кино ще обединят усилия в отглеждането на лозе и производството на вино. Избата им ще се намира в турския град Текирдаа, като ще се простира на площ от 10 декара. Към нея ще бъде построена и вила с големина 250 кв. м., в която Улусой и Татлъту ще посрещат отбрани свои гости, гощавайки си с отгледаното и приготвено от тях и екипа винари, който предстои да сформират, вино. 


Напомняме, че последните изяви и на двамата актьори бяха в интернет-сериали - на Чаатай в "Йешилчам" (Yeşilçam) на BluTV, a на Къванч в "Една подводна история" (Bir Denizaltı Hikayesi)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.