Хафсанур Санджактутан и Серай Кая жертви на сексуален тормоз

На фона на поредния случай на брутално насилие над дете
в Турция две от най-популярните актриси направиха шокиращи разкрития за своето минало. Младите звезди Хафсанур Санджактутан и Серай Кая обявиха публично, че като малки са ставали жертви на сексуален тормоз


21-годишната Хафсанур, оглавяваща драмата "Последно лято" (Son Yaz), разкри, че е внучка на педофил. Санджактутан, известна още с ролите си в "Гюлпери" (Gülperi) и "Разплакваща любов" (Aşk Ağlatır), сподели, че като малка е била изнасилена от собствения си дядо, а по-късно в юношеските си години и в началото на професионалния си път са ѝ били отправяни неприлични предложения и намеци от страна на нейни братовчеди, съседи и колеги. "Няма да мълчим! Момичета, не сме сами. Повече няма да мълчим!", отправи апел актрисата. 


30-годишната Серай, която в България познаваме като Ширин от "Една жена" (Kadın), също разкри, че е ставала жертва на сексуален тормоз като дете. "Бях малка, страхувах се. Но вече знам, че не аз съм била виновната, а бащата на приятелката ми. Който няколко пъти ме е изнасилвал", гласи разтърсващото признание на Кая, снимала се за последно в историческата драма "Основателя Осман" (Kuruluş Osman). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.