Дениз Уур от "Безмилостен град" се омъжва

Дениз Уур
, която гледаме в момента у нас всяка делнична вечер от 20.00 часа в епизодите на хитовата драма "Безмилостен град" (Zalim İstanbul) по БТВ, се омъжва! За кого и кога - научавате в следващите редове.


47-годишната актриса, позната в България още с ролите си в заглавия като "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum) и "Фалшива принцеса" (Sahte Prenses), предстои да се венчае за своя колега актьор Ердинч Гюленер. Двамата се запознаха преди 4 години, през 2017-а, на снимачната площадка на провалилия се сериал "Една луда любов" (Bir Deli Sevda), на която се зародиха и отношенията помежду им. Новината за предстоящата им сватба потвърди самият младоженец, който пред медийни представители сподели: "Да, вярно е, че се женим, но го знаят много малко хора. Не знам как сте успели да разберете"

Относно връзката си с Дениз Уур бъдещият ѝ съпруг Ердинч Гюленер пък разкри: "С Дениз сключваме брак и съм повече от спокоен, не се притеснявам за нищо. Разбирам какво мисли или прави Дениз само по погледа ѝ. Разбираме се взаимно, без да си говорим, понякога"


Това няма да е първият брак на екранната Сехер от "Безмилостен град". Зад гърба си тя има двама бивши мъже - Исмаил Хаккъ Сунат, за когото е омъжена в периода 1997-2004 г., и Реха Мухтар, с когото е заедно пък между 2008-а и 2010-а. От тях Дениз Уур има три деца

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.