Кои актьори ще участват в новия интернет-сериал, продуциран от Толгахан Сайъшман?

Известен е първият сериал, зад чиято реализация като продуцент ще застане известният турски актьор Толгахан Сайъшман! Както информирахме по-рано, любимецът на милиони зрителки по света с ролите си в хитовете "Сезони на любовта" (Lale Devri), "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem) и "Черната перла" (Siyah İnci), сменя попрището и замразява временно актьорската си кариера. Той обаче няма да излезе от филмовата и сериална индустрия, а ще мине зад камера с продуцентска дейност. 

Дебютният проект на продуцентската компания, основана от Толгахан Сайъшман - Han Medya Yapım, е нов интернет-сериал. Той носи заглавието "Граница" (Sınır), като все още не е известна на коя платформа ще се излъчва. Ясни са обаче основните имена в актьорския му състав - Мерт Алтънъшък ("Прости ми" и "Мерием"), Аслъхан Капаншахин ("Твоят мой живот" и "Малки убийства"), Мирай Акай ("Слънчеви момичета"), Ердем Шанлъ и Бурджу Биниджи

Снимките на "Граница" ще започнат след броени дни - през юли, в турския град Балъкесир. Сериалът ще бъде адаптация на друг японски, като се планира да се състои от два сезона. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.