Йозге Йозпиринчджи е бременна

Йозге Йозпиринчджи е бременна!
Една от най-известните турски актриси, позната в България с ролите си в "Ангели пазители", "Момичето с червения шал", "Любов от втори опит" и "Една жена", очаква първородното си дете. Благата вест оповести самата тя, след като по-рано направи няколко многозначни намека в тази посока. 


35-годишната Йозге разкри, че е бременна в 13-та седмица (около третия месец). През последните няколко месеца, които ще са и последните преди излизането ѝ в майчинство, звездата активно се снима в два нови интернет-сериала - "Една подводна история" (Bir Denizaltı Hikayesi) с Къванч Татлъту и "Първо и последно" (İlk ve Son) със Салих Бадемджи. Снимките на втория все още продължават, като режисьорът му Джем Карджъ е взел решение да ги завърши по-рано от предвиденото, за да не се вижда порастващия корем на Йозге. 


Йозпиринчджи от шест години насам има връзка със своя колега актьор Бурак Ямантюрк ("Горчива любов"). Ето, че двамата много скоро ще станат родители. Приближени до светската двойка издават, че това лято тя предстои да мине под венчилото и да сключи брак

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.